Kindertheater en Sinterklaas:
Ieder jaar ontwikkelen we bij Alludens weer een nieuwe kindertheatervoorstelling. Een voorstelling die zich uitermate goed leent om te spelen, voorafgaand aan de komst van de Sint.
De afgelopen jaren speelden we o.a. ‘De pakjes Piraat’, ‘Het zwarte pietje en de heks’, ‘De poppenkraam’ en ‘Het draakje dat niet kon vuurspuwen’.
Voor het komende jaar is er de voorlopige werktitel: ’Geheimen op pakjesboot 86’

De goed Heiligman:
Nadat in 2012 de kledinglijn van Sint en pieten weer helemaal vernieuwd is, durven we met trots te verkondigen dat de enige echte Sint toch echt bij Alludens gevestigd is.
Een kindervriend, dat zeker,  maar ook een man die zeer goed weet om te gaan met ouderen en eigenlijk met iedereen. Kortom de enige echte Sinterklaas boekt u bij Alludens.
Natuurlijk kent Alludens ook een groot aantal zwarte pieten die graag met de Sint meekomen.

 

 

Iets totaal anders en zeker niet geschikt voor jeugdige kijkers!

’De moord op Sinterklaas’:
Een jaar na de moord op Sinterklaas.
Een vreemde gastvrouw….
Twee elkaar beconcurrerende Sinterklaas verenigingen. De grote stoel, cadeaus en alles wat een dergelijke avond zo gezellig maakt.

De gastvrouw is zenuwachtig want vorig jaar liep helemaal verkeerd. De goedheiligman is op een vreemde wijze aan zijn einde gekomen.
Met de komst van zwarte Piet lijkt nu een sprookje werkelijkheid te worden  maar ook vanavond blijkt de moord op de Sint nog steeds van invloed.

Aan u de eer om de dader(s) te zoeken van “De moord op Sinterklaas”

Bijzonderheden:
Dit feest is zeer zeker niet geschikt voor kinderen die nog geloven in het verhaal van de Sint…!!!
Dit feest is vanaf vrijwel iedere locatie te spelen.