Verhalenverteller

Na het volgen van een workshop bij Leontine Hoogeweegen van Verteltrainingen.nl, ben ik me steeds meer en meer gaan verdiepen in het aloude vak van verteller.

Mensen meenemen en onderdeel laten worden van het verhaal is het mooiste wat er is. De interactie met de luisteraars, de inbreng van het publiek, maakt dat ieder verhaal telkens weer een geheel andere wending kan krijgen. Zo weet je als verteller ook nooit wat er gaat gebeuren als je met een verhaal begint.

Los van mijn bestaande verhalen is het ook heel goed mogelijk om verhalen uit te zoeken of te maken die specifiek voor uw gelegenheid bedoeld zijn.

Hans Maartens

Verhalend bloemschikken:

Een unieke combinatie van verhalen vertellen en bloemschikken. Tijdens het vertellen van het verhaal wordt er ter plekke een bloemstuk gemaakt dat volledig ondersteunend is aan het verhaal.

Deze unieke vorm van vertellen en bloemschikken is uitstekend geschikt om bijvoorbeeld de visie van uw bedrijf te vertalen naar een bloemwerk, om het afscheid van de bijzondere collega vorm te geven, om het levensverhaal van iemand te vertellen in bloemen of om op een geheel eigen wijze stil te staan bij bijzondere gebeurtenissen.

In 2011 heb ik een hele cyclus van “Heldenverhalen” verteld waarbij er bij ieder verhaal een uniek bloemstuk werd gecreëerd. Ook zijn er heldenverhalen die bezoekers met zich meebrachten, die ter plekke zijn voorzien van een fantastisch bloemstuk.

Hans Maartens