Straattheater

Een foto of film zegt vaak meer dan 1000 woorden. Daarom vindt u bij onze straattheater omschrijvingen ook zo min mogelijk tekst en zoveel mogelijk foto’s.

Kenmerkend voor al onze acts is het feit dat ze in opdracht van de klant ontwikkeld zijn. Zoekt u dan ook iets wat niet specifiek vermeld staat op de site neem dan in ieder geval contact met ons op om te kijken of we een passende act voor u kunnen ontwikkelen of een bestaande act kunnen aanpassen aan uw situatie.

Vliegtuig act:

Een monteur en een stewardess, een vliegtuig en een startbaan, aan alles is gedacht, maar………….
Er lijkt toch nog iets te ontbreken voordat Alludens Airlines het luchtruim kan kiezen.
Een piloot….er ontbreek nog een piloot!!!!
Via een supersnelle wervingscampagne onder het publiek wordt er toch nog een piloot gevonden.
Zal het vliegtuig in staat zijn op te stijgen of blijft het voor eeuwig aan de grond?
En als het opstijgt zijn er dan bezoekers die mee willen vliegen met Alludens Airlines???

Een groot vliegtuig met een spanwijdte van meer dan 3,5 meter vliegt, uiteindelijk, met zijn piloot op stelten laag over de menigte. Wie wil er mee voor een rondvlucht?

Via onderstaand filmpje krijgt u een prima inzicht in deze act.

Alludens

Struisvogels op stelten:
Bij Dika op de boerderij hebben ze de koeien verkocht en zijn ze zich gaan specialiseren in Aquakwaters. Grote roze vogels die maar moeilijk in toom te houden zijn. Gelukkig zijn er een paar jockeys meegekomen die de dieren kunnen berijden. Alleen moet Dika nu zelf nog leren omgaan met deze wilde vogels. Iets wat haar maar niet wil lukken. Gelukkig reageren de vogels wel uitermate goed op de kinderen in het publiek.

Via onderstaande film ziet u een heel klein stukje van deze act die in werkelijkheid veel groter is.

Culturele Zondag - Alludens Bertha van 'n Es

(On) beantwoorde liefde:
(On)beantwoorde liefdeOnze eeuwige vrijgezel is het helemaal zat om via contactadvertenties een vrouw te zoeken. Hij heeft het heft in eigen hand genomen en trekt met zijn rode ladder door de stad op zoek naar een geschikte partner.

Niemand lijkt hem echter te zien totdat……… totdat er één vrouw is die bezwijkt voor zijn bijzondere charmes en voor de klanken van de tango.
Zij wil echter niet zomaar op hem afstappen en kiest voor een volledige metamorfose voordat ze door hem veroverd gaat worden.
Of het echter allemaal lukt is nog zeer de vraag….???

De tantes:
Het nichtje uit Amsterdam is voor een weekendje op bezoek bij de tantes in de achterhoek.
De tantesNatuurlijk moet het arme kind beschermd worden tegen alle kwaad dat in de stad rondloopt. De grote vraag is echter wie er tegen wie beschermd moet worden.
Een confrontatie tussen culturen en een confrontatie tussen publiek en de tantes. En het nichtje..???
Dat maakt haar eigen keuzes wel….