2000-2015

Voor de één een willekeurig tijdsbestek van 15 jaar. Voor de ander een jubileum van een uitzonderlijk bedrijf. Alludens, Trainingen en Entertainment bestaat 15 jaar. In deze jaren veel optredens mogen verzorgen, veel bijzondere dingen gedaan, voor een enorm groot aantal mensen opgetreden en met een altijd super enthousiaste en gemotiveerde groep samen mogen werken. Vanaf de start met ons tweeën gegroeid naar dat bedrijf wat Bea en ik altijd voor ogen hadden. Een creatieve theatertuin waarbij in principe altijd alles mogelijk is mits het maar met theater te maken heeft. Dat wij daarbij het begrip theater breed uitleggen dat is bij de insiders al wel bekend.

Op dit moment kent Alludens en kleine 20 freelance medewerkers en twee stagaires van de opleiding ondernemend artiest. Naast alle optredens hebben we ook twee theatersport groepen afwisselend op de maandag en de dinsdag in de even en oneven weken. Verder zijn er de trainingsavonden en workshops voor onze medewerkers en stagaires zodat een ieder op niveau kan blijven spelen.

15 jaar

Quasi alludens betekent 'Bij wijze van grapje'. Ooit zo begonnen om er rijker van te worden. Niet in de zin van veel geld verdienen maar wel om te groeien als mens en om anderen de gelegenheid te bieden om op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met theater. Wij denken dat het gelukt is. Trots kijken we dan op terug en danken we iedereen die in de afgelopen jaren het vertrouwen aan ons geschonken heeft.

Bijna alles wat we doen ontwikkelen we in opdracht van de klant. De mensen die ons kennen weten dan ook dat we graag en het liefst in een vroeg stadium meedenken met wat er staat te gebeuren. Creatieve invulling van de vraag kan en mag u van ons verwachten. De vraag stellen, dat zult u moeten doen.

De komende 5 jaar???????

Veel nieuwe plannen. Bea die een opleiding volgt momenteel voor trainer improvisatie theater. Nieuwe themafeesten, nieuwe voorstellingen, veel nieuwe ideeen, onverwachte samenwerkingen en alles wat er nog meer op ons pad komt. Wij zijn er nog lang niet klaar mee!!!

De afgelopen week schreef een goede klant van ons nog aan een collega van hem: "Neem Alludens....al 15 jaar een feestje om ze erbij te hebben"

De komende maanden:

Hou de site in de gaten, let op facebook........er komen nog een heleboel jubileumacties aan.

Hans